Opleiding

Het Gilde Sint Bavo hecht veel waarde aan een goede opleiding van nieuwe leden en van seniorleden die zich verder willen bekwamen. Voor meer informatie over de trainingen en instructeurs voor handboogschieten, vendelen, trommen en bazuinblazen kunt u contact opnemen via de mail of via de Facebook pagina van het Gilde Sint Bavo


De trainingen, die elke week gehouden worden behalve in schoolvakanties, zijn voor iedereen gratis. Alle benodigdheden voor het schieten, vendelen, trommen en bazuinblazen stelt het gilde beschikbaar. Uit ervaring blijkt dat een nieuwe schutter, als hij/zij er na ‘n eerste ervaring een echte hobby van wil  maken, graag een eigen boog wil aanschaffen, met de nodige hulpmiddelen (koffer, pijlen, vizier, stabilisatie, armbeschermer, etc).
Als minimumleeftijd wordt bij het schieten 9 jaar aangehouden, de leeftijd van kinderen in groep 7 van de basisschool. Bij de andere disciplines ligt deze leeftijdsgrens niet zo strak.

Voor meer informatie over de jeugdopleiding binnen het gilde, kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar gildesintbavoraamsdonk@gmail.com.